Hotels in Berlijn

Goedkoop naar Berlijn? Keuze uit meer dan 700 goedkope hotels in Berlijn. Vind de beste hotels voor een geslaagde stedentrip Berlijn. Meer info.

goedkope hotels in berlijn

De stad Berlijn biedt zeer veel goedkope hotels. Berlijn werd namelijk een zeer populaire stad na de koude oorlog. De vraag naar hotels was zo groot, dat er een ware hotel boom kwam in Berlijn. Door deze zogenaamde hotel Boom, werden er zeer veel nieuwe hotels gebouwd. Vanwege het grote aanbod van hotels in Berlijn zijn hotelovernachten in vergelijking met andere steden vrij goedkoop.
Het is dus niet heel moeilijk om een goedkoop hotel te vinden in Berlijn. Tussen het ruime aanbod goedkope hotels zit altijd wel een hotel dat voldoet aan uw wensen. Voor ongeveer 40 euro per nacht is het al mogelijk een hotel te boeken in het centrum van Berlijn.

hotels in Berlijn per district

Berlijn is net als bijvoorbeeld Parijs onderverdeeld in verschillende districten. Dit er in totaal 21, namelijk: Charlottenburg, Friedrichshain, Kreuzberg, Köpenick, Lichtenberg, Marzahn-Hellersdorf, Mitte, Neukölln, Pankow, Prenzlauer Berg, Reinickendorf, Schöneberg, Spandau, Steglitz, Tempelhof, Tiergarten, Treptow, Wedding, Wilmersdorf, Wittenau en Zehlendorf.

Goedkope hotels in Berlijn Prenzlauer Berg

Het district Prenzlauer Berg staat bekend als een van de hippe wijken van Berlijn. Het district staat biedt zeer veel uitgaansgelegenheden en kent een gezellige sfeer op straat. Een aantal populaire bezienswaardigheden in district Prenzlauer Berg zijn de Kulturbrauerei, het kleurrijke Mauerpark  en de Kastanienallee met zijn bars en restaurants. Een ander pluspunt aan dit district is dat u zeer snel in het toeristische centrum van Berlijn zit. Bekijk hier de populaire goedkope hotels in district Prenzlauer Berg.

Goedkope hotels in Berlijn Charlottenburg

District Charlottenburg is het centrum van het westelijke deel van Berlijn met zeer veel goedkope hotels! Charlottenburg staat bekend omdat er zeer veel te doen en te zien is. Ga naar het grote park Tiergarten om lekker te ontspannen. Bezoek bekende bezienswaardigheden zoals de Berliner Zoo, Gedächtniskirche en het Schloss Charlottenburg. District Charlottenburg is ook perfect voor mensen die willen winkelen. De Kurfürstendamm is een zeer grote winkelstraat met de mooiste winkels en meest bekende merken. Al met al een mooi, ruim en net district! Bekijk hier de goedkope hotels in Berlijn Charlottenburg.

Goedkope hotels in district Berlijn Mitte

Samen met Charlottenburg is Mitte een district waar de meeste hotels te vinden zijn. Boek een hotel in Mitte en bezoek bezienswaardigheden als Unter den Linden, de Brandenburger Tor en het Museuminsel. Bekijk hier de goedkoopste hotels in district Berlijn Mitte.