Met de bus naar Berlijn

Goedkoop met de bus naar Berlijn? Bespaar veel geld en ga met de bus naar Berlijn, nu al vanaf 21 euro. Kijk snel op goedkoop naar Berlijn en bespaar!

 

Goedkoop met de bus naar Berlijn

Wilt u echt op de allergoedkoopste manier reizen naar Berlijn? Dan raden wij u aan om met de bus te gaan. Eurolines maakt het mogelijk om zeer voordelig, betrouwbaar en comfortabel met de bus naar Berlijn af te reizen. Bekijk de aanbieding van Eurolines en boek uw busreis naar Berlijn.

 

Reistijd met de bus naar Berlijn

Met de bus naar Berlijn reizen is erg goedkoop, maar duurt wel langer. In totaal duurt de busrit ongeveer 10 uur. De duur van de reis naar Berlijn is mede afhankelijk van de plaats in Nederland waar vandaan u vertrekt.

 

Aankomst bus naar Berlijn

De bussen naar Berlijn komen aan bij het grote busstation vlakbij de Messe in west Berlijn. Dit is het busstation waar de meeste internationale busdiensten aankomen. Een groot voordeel van dit station is dat er een groot aanbod van openbaar vervoer is. De verschillende bus- en metro lijnen brengen u vanaf dit station naar elke plek in Berlijn. De metro halte van het station waar u aankomt heet station Messe Nord/ICC.

 

Prijs bus naar Berlijn

Eurolines loopt te stunten met goedkope busreizen naar Berlijn! Op dit moment adverteren zij met een speciale aanbieding van 9 euro voor een enkele busreis naar Berlijn. Wanneer u hiervan wilt profiteren raden wij u aan om er snel bij te zijn om uw busticket daadwerkelijk voor die prijs te krijgen.
Online bustickets naar Berlijn bestellen


Tegenwoordig zijn er een groot aantal aanbieders van goedkope busritten naar Berlijn. Wij raden u aan te kijken op de site van Eurolines.