Met het vliegtuig naar Berlijn

Goedkoop vliegen naar Berlijn? Bekijk hier de goedkoopste vliegtickets naar Berlijn, nu al vanaf 60 euro. Kijk snel op goedkoop naar Berlijn en bespaar!

 

Goedkoop naar Berlijn per vliegtuig

Naast reizen met de trein, de bus of de auto, kunt u ook vliegen naar Berlijn. Van alle vervoersmiddelen is vliegen veelal het snelst. Wanneer u vliegt dient u wel vroeg in te checken, tenzij u alleen handbagage meeneemt. Meer informatie.

Reistijd met het vliegtuig naar Berlijn

Met het vliegtuig reist u in ongeveer 4 uur van deur tot deur, en vergeleken met de trein of auto is dit maar 2 uur korter. De vlucht zelf vanaf Schiphol naar Berlijn duurt maar een uurtje! Meer info.

Prijs vliegticket naar Berlijn

Op dit moment is transavia aan het stunten met goedkope vliegtickets naar Berlijn. Zij vliegen vanaf Amsterdam Schiphol Airport zeer voordelig naar Berlijn vanaf 66 euro.

Maatschappij per luchthaven

Wanneer u vertrekt vanuit Amsterdam Schiphol Airport kunt u een ticket boeken via Transavia. Schiphol is eenvoudig bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto. Schiphol biedt erg veel goedkope parkeermogelijkheden. Wilt u vanaf een ander vliegveld vertrekken? Vlieg dan naar Berlijn vanaf Düsseldorf met Air Berlin of vanaf Brussel met Brussel Airlines en EasyJet. Beide buitenlandse vliegvelden zijn bereikbaar per auto of per trein. Tip: Kijk voor een reisadvies per trein op de website van NS HiSpeed.

Luchthavens rond Berlijn

In totaal heeft Berlijn 3 verschillende vliegvelden, namelijk: Schönefeld (SXF), Tegel (TXL) en Tempelhof (THF). Tempelhof is de kleinste luchthaven van Berlijn, ligt in het centrum van Berlijn en jaarlijks doen ongeveer 3 miljoen passagiers deze luchthaven aan. Vanaf Schönefeld en Tegel bedraagt de reistijd naar het centrum van Berlijn ongeveer een uur. Tegel (TXL) is de grootste luchthaven van Berlijn, ligt ongeveer 8 kilometer van Berlijn en  het centrum van Berlijn is zeer goed te bereiken met het openbaar vervoer.

Voordelen vliegen naar Berlijn

Met het vliegtuig naar Berlijn heeft een aantal voordelen. Het is snel en gemakkelijk. De kosten liggen veelal lager dan reizen naar Berlijn met de auto, bus of trein. Goedkope tickets hier.

Online goedkope vliegtickets bestellen

Er zijn een groot aantal aanbieders van vliegtickets naar Berlijn. Wij raden u aan goed te zoeken naar de beste deal. Voor goedkope vliegtickets + hotel vindt u hier meer informatie.